Xiaomi brengt zijn eerste gamelaptop uit.

Xiaomi brengt zijn eerste gamelaptop uit

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft een op gamers gerichte laptop aangekondigd. Het bedrijf komt met modellen met een GeForce GTX 1050 Ti en GTX 1060. De laptops hebben gekleurde achtergrondverlichting voor het toetsenbord.

Met de nieuwe Mi Gaming Laptop-reeks breidt Xiaomi uit op de markt voor laptops, waar het tot nu toe dunne modellen in de Mi Notebook Pro- en Mi Notebook Air-serie uitbracht. In de Mi Gaming-serie verschijnen modellen met een 15,6"-scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels.

Er komen vier modellen, waarvan de uitgebreidste variant een Intel Core i7-7700HQ combineert met 16GB ddr4, een ssd van 256GB en een hdd van 1TB. Deze versie bevat een GeForce GTX 1060 en de prijs is omgerekend en met btw 1398 euro. De goedkoopste versie heeft een Core i5-7400HQ, GeForce GTX 1050 Ti, 8GB ddr4, ssd van 128GB en hdd van 1TB. De omgerekende prijs is 931 euro, met btw meegerekend. Xiaomi houdt de laptop koel met twee ventilators met vier heatpipes. De warmte wordt aan de zijkanten en de achterkant afgevoerd.

De laptop is 20,9mm dik en weegt 2,7 kilogram. Het toetsenbord heeft een rgb-backlight met aan de linkerkant zes programmeerbare toetsen. Aan weerszijden zijn aan de onderkant twee ledstrips aanwezig die het oppervlak waar de laptop op rust kunnen verlichten.

Wat interfaces betreft zijn aan de achterkant usb-c, usb 3.0, hdmi 2.0 en een gigabitethernetaansluiting aanwezig. Aan de linkerkant zitten nog twee usb 3.0-poorten en de audio-in- en uitgang. Rechts zit een vierde usb 3.0-poort en een drie-in-een-kaartlezer.

Xiaomi Mi GamingXiaomi Mi GamingXiaomi Mi GamingXiaomi Mi GamingXiaomi Mi GamingXiaomi Mi GamingXiaomi Mi GamingXiaomi Mi Gaming

No Comments Yet.

Leave a comment