Reparatie

Al ruim 26 jaar een vertrouwd adres voor computer reparatie in Apeldoorn

ABBO Computers is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor computerreparatie in Apeldoorn. Bij ons in de winkel aan de Oude Beekbergerweg 168 wordt u te allen tijde direct geholpen, zonder dat u hiervoor van tevoren een afspraak hoeft te maken. Wel zo handig bij noodsituaties. Bekijk onze voordelen en meld direct uw computerprobleem!

De voordelen van computer reparatie bij ABBO Computers

ABBO Computers uit Apeldoorn is niet zonder reden uitgegroeid tot een zeer betrouwbare partner op het gebied van computer reparatie. Bij ons staan er vijf dagen per week getrainde professionals met jarenlange ervaring op het gebied van Windows klaar om uw PC, laptop of printer te repareren. Bovendien bent u bij ons verzekerd van transparante tarieven: standaard €15,- per kwartier. Bij hoge reparatiekosten bijvoorbeeld defecte hardware, nemen wij altijd vooraf contact met u op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Andere voordelen van ABBO Computers zijn:

plus-icoon1   Transparante kosten, altijd duidelijk wat het gaat kosten.

plus-icoon1   Meer dan 26 jaar ervaring op Microsoft Windows gebied.

plus-icoon1   Snelle service.

plus-icoon1   Getrainde experts op verschillende werkgebieden.

plus-icoon1   Nooit wachttijden, altijd direct geholpen.

plus-icoon1   Verschillende onderdelen uit voorraad leverbaar.

plus-icoon1   Altijd persoonlijk contact met expert

Meld uw computer probleem

De specialisten van ABBO Computers staan klaar om de reparatie van uw PC te verzorgen. Meld uw probleem vandaag nog! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw PC reparatie te bespreken. Bij vragen en/of opmerkingen over ABBO Computers kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. U bent uiteraard vrij om langs te komen op de Oude Beekbergerweg 168.

Meld uw probleem online

Service bij u thuis of op afstand

ABBO Computers biedt naast computer reparaties in de eigen technische dienst ook mogelijkheden voor service bij u op locatie of op afstand via Teamviewer.

Om ABBO Computers de mogelijkheid te geven uw pc/laptop op afstand over te kunnen nemen maken wij gebruik van het programma "Teamviewer". Hier vindt u de link om het programma op te starten. Klik hierna op "Uitvoeren" om de verbinding tot stand te brengen. Neem vooraf contact met ons op om een sessie op starten.

Start Teamviewer